Perpustakaan Bioteknologi
Lembaga Ilmu Pengetahuan Indonesia

Food legume improvement and development

Image of Food legume improvement and development
Tanggal ketik: 20100624 oleh ludya
Ketersediaan
BTK04026633.31 FOO fPerpus BiotekTersedia
Informasi Detil
Judul Seri

Proceedings of a workshop held at the University of Aleppo, Syria, 2-7 May 1978.

No. Panggil

633.31 FOO f

Penerbit

International Center for Agricultural Research in the Dry Areas and International Development Resear : Ottawa..,

Deskripsi Fisik

216 p.: ill.

Bahasa

English

ISBN/ISSN

0-88936-202-5

Klasifikasi

633.31

Informasi Detil
Tipe Isi

-

Tipe Media

-

Tipe Pembawa

-

Edisi

-

Info Detil Spesifik

-

Pernyataan Tanggungjawab
Tidak tersedia versi lain
Komentar

Pilih Bahasa

Advanced Search

License

This software and this template are released Under GNU GPL License Version 3.